De Basis Veldwerk Test -meer duidelijkheid?


Jullie zijn eerder via de ORWEJA site geïnformeerd over de Basis Veldwerk Test zoals die komend najaar als pilot wordt georganiseerd.

De pilot zal na dit najaar worden geëvalueerd en daarbij zal worden bekeken welke soortgelijke buitenlandse testen eveneens in aanmerking komen voor voorrang bij deelname aan jeugdveldwedstrijden, gedacht wordt daarbij aan de TAN (Frankrijk), de VJP etc.etc.

Voor dit najaar geldt dat als jouw hond een BVT heeft behaald je voorrang hebt bij deelname aan de jeugdveldwedstrijden. Als je al een kwalificatie hebt behaald op een jeugdveldwedstrijd geldt deze voorrang ook en hoef je je niet in te schrijven voor een BVT.

Er zijn dit najaar tot nu toe twee veldwedstrijd organiserende verenigingen die een BVT organiseren, namelijk de Continentale op 26/8 en de Nederlandse  Vereniging Langhaar op 2/9. Raadpleeg hiervoor de veldwedstrijdkalender.

In het voorlopig BVT reglement kan je exact lezen wat de bedoeling is,  waaraan moet worden voldaan, als ook hoe vaak je met jouw hond kan meedoen.

FTC BULLETIN 2017-02 (voorlopig Reglement Basis Veldwerk Test)

 

Er is uiteraard nog steeds de mogelijkheid (tot 10 augustus) je op te geven voor de veldwerk informatie bijeenkomst welke op 19 augustus plaatsvindt.