De gegevens bij gedane inschrijvingen wil ik aanpassen. Hoe doe ik dat eigenlijk?

Je zorgt eerst altijd dat de gegevens van jou zelf en jouw hond correct in jouw profiel staan. Als je hierin iets wijzigt, nadat je hebt ingeschreven, dan moet je iedere inschrijving vervolgens ook aanpassen.

Dit doe je als volgt:

In jouw profiel in MyOrweja kan je onder het tabblad Inschrijven bij ‘mijn inschrijvingen’ zien voor welke proeven of veldwedstrijden je jouw hond hebt ingeschreven. Wanneer je de gegevens wilt aanpassen, wijzig je deze eerst in jouw profiel bij de betreffende hond. Vervolgens klik je op de betreffende inschrijving (‘inschrijving bekijken’) en zie je bovenin de mogelijkheid tot ‘aanpassen’.

Je loopt alle stappen van de inschrijving opnieuw door en bij stap 4 selecteer je de betreffende hond en klik naast de naam op ‘kopieer’. Op deze manier worden de aangepaste gegevens vanuit het profiel hier ook gewijzigd. Je maakt de verdere stappen af en vinkt daarbij weer de documenten aan die mee moeten worden genomen tot en met de laatste stap. Wanneer je de hond hebt ingeschreven met onjuiste stamboom gegevens, wijzigt ook het inschrijfnummer (F-nummer) en schrijf je de hond als het ware opnieuw in. De stamboomgegevens zijn als enige namelijk uniek. Het is belangrijk in dit laatste geval de organisatie van de wijziging op de hoogte te brengen, zodat zij de juiste inschrijving hanteren bij accordering.

Als de mogelijkheid tot aanpassen niet wordt weergeven dan betekent dat meestal dat je al bent ingedeeld door de organisatie of dat de inschrijving gesloten is, je kan zelf niets meer aan de inschrijving wijzigen. Neem dan even contact op met de organisatie of het secretariaat Orweja.

 

Posted in: MyOrweja inschrijven, MyOrweja registreren,