Wanneer je een account hebt aangemaakt in MyOrweja, dus je bent geregistreerd, kan je je inschrijven voor een jachthondenproef, veldwedstrijd of OWT.

De gegevens die je bij de eerste inschrijving invult en de documenten die je daarbij upload, worden tegelijkertijd in je profiel gezet, dit wordt een soort database voor je zelf. Als je je nu (opnieuw) inschrijft voor een andere jachthondenproef bijvoorbeeld worden deze in jouw profiel opgeslagen gegevens en de opgeslagen documenten gelijk zichtbaar.

Zorg dat je zowel de stamboom als het registratiedocument (eigendomsbewijs) upload! Zorg bij het uploaden van de diploma’s dat de voor- en achterkant wordt meegenomen. Zet geen onnodige documenten of foto’s in jouw profiel, dit neemt veel ruimte in op de server (!). Er is een grens aan de beschikbare ruimte.

 

Resumerend:

Alvorens ook maar ergens in te schrijven: zorg dat jouw gegevens in je profiel volledig en juist zijn en zorg  dat de benodigde documenten (stamboom, registratiebewijs en KNJV pas) zijn gescand. Daarna kan je overal inschrijven en worden deze gegevens automatisch overgenomen.

Posted in: MyOrweja inschrijven,