Skip to main content
search

De Commissie Jachthonden (CJ) ontving het droevige bericht dat op 21 juni 2024 haar voorzitter Willem baron van Tuyll van Serooskerken is overleden.

Willem nam op 13 september 1990 het voorzitterschap van de CJ over van Jan den Hartog. Dit heeft hij tot aan zijn overlijden op geheel eigen wijze, als ‘bestuurder op afstand’, gedaan.

Willem had van nature gezag, liet zich graag adviseren bij ingewikkelde kwesties en delegeerde zonodig op de hem gebruikelijke charmante manier. Hij was op alle belangrijke Orweja evenementen aanwezig, immer vergezeld van zijn niet te missen auto ‘le Baron’

Naast zijn dus bijna 34-jarige voorzitterschap van de CJ was hij erelid van de Nederlandse Retriever Club én van de Nederlandse Labrador Vereniging, voorzitter van de Stichting Wereldkampioenschappen Jacht met Staande Hond en tot aan zijn overlijden voorzitter van de Continentale Staande Honden Vereeniging.

Van Willem wordt in besloten kring afscheid genomen. De Commissie Jachthonden wenst zijn vrouw en naaste familie veel sterkte!

Correspondentie adres: C. Röell, Capittenweg 1, 1261 JK Blaricum

Leave a Reply

Close Menu