Int Team Event Retrievers 2021

Het Internationale Team Event voor Retrievers is door de Britse Kennel Club gepland op 17 en 18 juni 2021 te Capesthorne Hall.

Het uitgestrekte terrein met velden, bossen en meren zal volop gelegenheid geven voor een interessante en uitdagende wedstrijd.

Teams, bestaande uit 4 retrievers met voorjagers, die namens Nederland in aanmerking willen komen voor afvaardiging naar dit evenement, kunnen zich tot 15 mei 2021 aanmelden door een e-mail te sturen naar orweja@nullgmail.com, waarin wordt vermeld uit welke leden het team bestaat (naam hond en voorjager, inclusief alle gegevens zoals vermeld in MyOrweja).

Bij aanmelding van meer dan één team zal een selectiewedstrijd plaats vinden.

Let op:

Om te kunnen deelnemen aan een dergelijk event in Engeland moet men in het bezit zijn van een ATC (Application for an authority to compete number). Dit nummer dient tijdig (!) te worden aangevraagd bij de Britse Kennelclub. Zie de informatie om dit nummer aan te vragen.

Zie hier tevens de informatie omtrent de regelgeving voor het vervoeren van honden naar Engeland of bekijk de informatie op de site van de Britse Kennelclub.