Vanaf juni 2013 kunt u zich digitaal inschrijven voor jachthondenproeven, OWT’s en veldwedstrijden via MyORWEJA. De inschrijving hiervoor gaat iets anders dan u gewend bent , daarom geven wij graag stap voor stap uitleg hoe u te werk kunt gaan

Registreren op MyORWEJA

Voordat u zich kunt inschrijven voor de jachthondenproeven, OWT’s en veldwedstrijden dient u zich eerst te registreren op MyORWEJA. Dit kan door naar de website https://my.orweja.nl te gaan en te klikken op ‘registreer dan hier’. Na het registreren kunt u zich direct inschrijven voor de proef of wedstrijd.

Tevens kunt u een koppeling maken via Facebook, Twitter of Google (dit is zeer aan te bevelen, u hoeft dan immers geen wachtwoord te onthouden!). Als u gebruik maakt van deze koppeling om in te loggen kunt u na akkoord te hebben gegeven direct van start met de registratie. U kunt in de toekomst op die manier altijd inloggen via deze koppelingen.

Klik hier om een stap voor stap handleiding te downloaden hoe het registeren in zijn werk gaat

Inschrijven voor een jachthondenproef, OWT of veldwedstrijd

Na het registreren kunt u zich direct inschrijven voor een jachthondenproef, OWT of veldwedstrijd. Heeft u op een link van een veldwedstrijd geklikt (bijvoorbeeld in de kalender) dan komt u direct terecht bij deze wedstrijd. Anders kunt u in de kalender een actuele OWT of veldwedstrijd kiezen en hiervoor inschrijven via de groene knop ‘inschrijven’.

Bij inschrijving kiest u het onderdeel waarvoor u zich wilt inschrijven waarna u direct van start kunt gaan. Door de benodigde gegevens stap voor stap in te voeren schrijft u zich in.

Aan het eind van de inschrijving controleert u al uw gegevens (u kunt altijd weer terug om gegevens te corrigeren) en klikt u op inschrijven om uw inschrijving definitief te maken. Hierna kunt u geen aanpassingen meer maken.

Handleiding voor deelnemers 2022

Vragen of problemen?

Lukt het inschrijven niet of loopt u ergens op vast? Neem dan contact op met het secretariaat Orweja maar lees vooral eerst even de eerder gestelde vragen inclusief antwoorden, wellicht staat uw vraag hier tussen.