Skip to main content
search

Met ingang van 2023 zullen ingeschreven honden, waarvan met name de NHSB gegevens niet goed zijn ingevoerd in MyOrweja, niet meer kunnen deelnemen aan jachthondenproeven, OWT’s en/of veldwedstrijden.

De afgelopen jaren is gebleken dat de gegevens van sommige honden onjuist in MyOrweja zijn ingevoerd. Met name werden NHSB gegevens niet goed ingevuld. Zo werden de letters NHSB vaak toegevoegd aan het nummer of werden puntjes tussen de nummers gezet.

Het NHSB nummer is in MyOrweja leidend, dat wil zeggen dat alle gegevens en uitslagen aan dit nummer gekoppeld zijn. Als het NHSB nummer in de loop van het seizoen wordt veranderd, dan vervallen de eerder behaalde uitslagen en heeft dit consequenties voor de inschrijvingen van bijvoorbeeld een MAP.

Het is de bedoeling dat met ingang van 2023 alle honden op de juiste manier zijn ingevoerd in MyOrweja.  Dit is en blijft de verantwoordelijkheid van de eigenaar van de hond. Daarom wederom deze oproep om voor het nieuwe seizoen alles op de juiste manier in MyOrweja aan te passen.

Om teleurstellingen te voorkomen is nu actie vereist!

Wat moet je doen?

  • Je opent jouw MyOrweja account en bekijkt het profiel van je hond.
  • Controleer alle gegevens in je profiel. Check of e-mailadres en mobiel telefoonnummer nog juist zijn.
  • Check of de naam van de hond en het NHSB nummer goed zijn ingevuld, alleen zeven cijfers (zonder de letters NHSB en zonder puntjes ertussen).
  • Als je het NHSB nummer hebt aangepast, kijk dan even of de resultaten van jouw hond nog vermeld staan in het profiel. Wanneer uitslagen ontbreken stuur dan even een e-mail naar een van onderstaande e-mailadressen, zodat we dit voor je kunnen aanpassen.

Er is een uitgebreide handleiding gemaakt, hierin staat duidelijk beschreven hoe je een en ander moet invullen, zie https://orweja.nl/handleidingen-myorweja/

Mocht je er toch niet uitkomen, stuur dan een mailtje naar helpdeskMyOrweja@nullorweja.nl of webbeheer@nullorweja.nl

We helpen je graag!

Leave a Reply

Close Menu