Opening inschrijving veldwedstrijden najaar 2019

Vandaag om 19.00 uur opent de inschrijving voor alle najaarsveldwedstrijden, de BVT’s voor staande honden èn de certificaatdagen voor spaniels. Zoals inmiddels wel bekend verloopt de inschrijving via MyOrweja.

Heb je nog geen account en wil je wel inschrijven, maak er dan snel een. De handleiding hiervoor vind je hier op de Orweja site.

Heb je wel een account dan is het misschien goed om te kijken of de gegevens van jou en van de hond die je gaat inschrijven nog kloppen.

Het kan zijn dat jouw e-mailadres inmiddels is gewijzigd en je dit vergat door te geven (zelf aanpassen in MyOrweja kan niet), dus even een e-mailtje naar het secretariaat. Laat dit aanpassen voordat je gaat inschrijven, dan komen alle e-mailtjes vanuit de organisaties tenminste bij jou terecht.

Het kan ook zijn dat jouw hond inmiddels een stamboom heeft of vanuit het buitenland is overgeschreven in het NHSB, pas dit dan zelf even aan in het profiel en doe dit vooral voordat je gaat inschrijven. Vergeet daarbij niet de stamboom èn het registratiebewijs te uploaden, dit is nodig voor de inschrijving.

Ook dit najaar geldt dat continentaal honden die een BVT hebben behaald of zich al kwalificeerden op een jeugdwedstrijd voorrang hebben bij deelname op jeugdveldwedstrijden.

Het gebruik van het werkboekje op kampioenschapsveldwedstrijden is verplicht. Hoe dit te bestellen leest u hier.