Kalender jachthondenproeven

Deze week zal de kalender voor de jachthondenproeven worden gepubliceerd. De openingsdatum voor inschrijving van de proeven is verdeeld over 2 dagen en zelfs meerdere tijdstippen.

Voor de SJP’s gaat de inschrijving dit jaar open op 3 juni om 19.00 uur en 20.00 uur (dit laatste voor SJP’s georganiseerd door rasverenigingen) en voor de MAP’s op 4 juni om 19.00 uur.

PRIVACY VERKLARING

Naast het checken van jouw profiel, wat je inmiddels al hebt gedaan natuurlijk (zie berichtgeving hieronder) is het zeer belangrijk dat je kennis neemt van de PRIVACY VERKLARING van ORWEJA. Je zult daar o.a. lezen dat je bij inschrijving moet aanvinken dat je accoord gaat met het gebruik van jouw gegevens door de organisatie van de proef en dat, als jij zelf jouw hond niet voorjaagt maar dit door iemand anders laat doen, deze voorjager een Toestemmingsverklaring moet tekenen, deze verklaring vindt je hier. De bedoeling is dat je als eigenaar deze verklaring scant in jouw profiel bij de gegevens van de hond (waar ook de stamboom en het eigendomsbewijs worden geüpload).

Ook als je als voorjager een hond inschrijft, waarvan jezelf niet de eigenaar bent, moet een Toestemmingsverklaring worden getekend door de eigenaar. Deze verklaring vindt je op dezelfde pagina. De bedoeling is dat je deze verklaring scant in jouw profiel bij de gegevens van de hond (waar ook de stamboom en het eigendomsbewijs worden geüpload).

HEB JIJ JOUW PROFIEL AL GECHECKT?

Al veel voorjagers hebben de afgelopen dagen van de gelegenheid gebruik gemaakt hun profiel in MyOrweja te bekijken. Soms blijken eerder behaalde uitslagen niet bij de hond in het profiel te staan, omdat tussentijds stamboomgegevens in het profiel werden aangepast. De consequentie is dan bijvoorbeeld dat je niet kan inschrijven voor een MAP omdat de vereiste resultaten niet zichtbaar zijn.

Misschien is je e-mailadres wel gewijzigd en heb je vergeten dit door te geven. Wel handig als je wilt dat de inschrijvingsinformatie op het goede adres terecht komt.

Kortom

Heb jij jouw profiel al gecheckt, zodat je straks probleemloos kan inschrijven? Met name voor het inschrijven voor de MAP’s is het van groot belang dat de eerde behaalde en vereiste SJP resultaten in het profiel bij jouw hond staan, anders kan je niet inschrijven voor een MAP!